Készítsen gyorsabban ajánlatot az automatizált folyamatoknak köszönhetően

Az Autodesk szoftverek közötti kommunikációnak köszönhetően és a pontos anyagkimutatások létrehozásával egyszerűsítheti az ajánlattételi folyamatot.

ERP rendszerrel integrálva könnyedén készíthet költség kimutatást, az intelligens könyvtárak alkalmazásával pedig időt takaríthat meg az ajánlatok készítésekor.

Nyerjen időt a kommunikációs eszközök használatával

Takarékoskodjon az idejével, és próbálja ki a tervezési adatok kezelésére szolgáló eszközt, melynek segítségével egyértelműen kommunikálhat a tervezői csapaton belül, és az ügyfelekkel egyaránt, ezáltal pedig hozzáférhet a megfelelő adatokhoz, a megfelelő időben. Ennek eredményeként kiküszöbölhető az információk e-mailekben, illetve különféle tárhelyeken való megosztása.

A vállalat így képes az ügyfelek konkrét igényeire szabottan fejleszteni a termékeit, és megakadályozni a többletköltségeket és késedelmet eredményező félreértéseket.

Csökkentse a költségeit digitális prototípusok alkalmazásával.

Digitális prototípus készítéssel vizualizálhatja a terveket és szimulálhatja azok valós működését, ezáltal pedig teljesen kiváltható a valódi prototípus legyártása, ami pénzt takarít meg a vállalat számára.

 Változott a terv?

Tesztelje digitálisan. A szimulációs vizsgálat lehetővé teszi, hogy gyors döntést hozzon a terv módosításáról – pl. könnyen megállapíthatja a geometriának azon gyenge pontjait, amelyek megerősítésre szorulnak.

Próbálja ki az Autodesk Terméktervezési- és Gépipari Szoftvergyűjteményét

Ezzel a megoldással olyan szoftverekre tehet szert, amelyek segítségével bármilyen tervezési kihívást könnyedén leküzdhet.

Szerezze be a szoftvergyűjteményt, amely többek között tartalmazza az Inventor Professional és az AutoCAD szoftvereket, egy fejlett szimulációs eszközt, CAM szoftvert, illetve további 9 megoldást. Mindezekhez pedig fantasztikus áron juthat hozzá, az éves előfizetés díja mindössze 3 412,20 € (tartalmazza a becsült áfát), ami alig haladja meg egyetlen szoftver előfizetésének az árát.

Tudja meg, mit tartalmaz a szoftvergyűjtemény.

További információért forduljon a hivatalos viszonteladókhoz: