ONE AutoCAD – professzionális szoftver gépészeti tervezéshez

Akár használja már az AutoCAD-et, akár nem, mindenképpen érdemes figyelmet szentelnie az előfizetőknek szóló új verziójáról, a ONE AutoCAD-ről, amely egy szoftver árért tartalmazza azokat a speciális eszközkészleteket, melyeknek köszönhetően a munka jelentősen gyorsabb és kényelmesebb lesz.
Ráadásul egyszerű mentést tesz lehetővé PC-ről mobil vagy webes verzióba, így tervei bármikor kéznél lehetnek, akár az irodában ül, akár az ügyfélnél tárgyal.

AutoCAD Mechanical – 65 %-kal hatékonyabb munka

Speciálisan a gépészet területére fejlesztett bővítmény az AutoCAD Mechanical, amely a segítségére lesz, akár layerek kezelésére, rejtett vonalakra, gépalkatrész-tervek létrehozására, vagy akár intelligens gépészeti számításra van szüksége. Az AutoCAD bővítménye több mint 700 000 szabványos alkatrészt és elemet tartalmaz, melyek támogatják az ISO, ANSI, DIN, JIS, BSI, CSN, GB szabványokat, és amelyek segítségével pontos tervrajzokat készíthet.

Ráadásul megspórolhatja a tervrajzok felett töltött idő jelentős részét. Az Autodesk megbízásából tanulmány is készült, amely bizonyítja, hogy a kísérleti projekt feldolgozásához szükséges idő az AutoCAD Mechanical csomag segítségével 65%-kal csökkent, ami már valóban érzékelhető. A legnagyobb gyorsítást a részletek és az egységek előkészítése jelenti, amikor is az AutoCAD Mechanical a 2D rajzokon képes felismerni az azonos alkatrészeket, még akkor is, ha rejtve vannak, így az idő 86 %-a megtakarítható. 80 %-os időmegtakarítást eredményeznek a gépészeti számítások is, amelyekkel például elvégezheti az objektum statikus terhelésének 2D elemzését.

One AutoCAD

Az új, egyesített AutoCAD ráadásul ugyanazon az áron tartalmazza valamennyi speciális eszközkészletet, mint amennyiért korábban egy-egy bővítményt kínált. Megteheti azonban, hogy csak azt a készletet tölti le, amelyre szüksége van, nem szükséges terhelnie a számítógépét további bővítményekkel. A teljes csomaggal együtt az alkalmazás webes és mobil verziójához is hozzájut, amelyeknek köszönhetően DWGTM fájljait bármilyen készülékről, szinte bárhonnan használhatja.

 

A szoftvert viszonteladó partnereinknél is megvásárolhatja.