AutoCAD 2019 – Forradalmi újdonság – One AutoCAD

Az Autodesk egy forradalmi újdonságot mutat be; előfizetés keretében az AutoCAD – a története során először – rendelkezik a speciális eszközkészletek teljes portfóliójával. Az áttekinthetőséget szem előtt tartva nem az összes funkciót ötvözték egyetlen AutoCAD  verzióban, mindössze a következő leghasznosabb eszközkészleteket:

AutoCAD

AutoCAD Architecture

Építészeknek kifejlesztett eszköz. Az AutoCAD Architecture hozzáférést nyújt több mint 8 000 intelligens építészeti objektumhoz, amely fokozza munkája hatékonyságát az épületek tervezése során.

AutoCAD Mechanical

Több mint 700 000 intelligens elemet és szimbólumot tartalmaz, amelyek növelik a termelékenységét gépészeti rendszerek rendszerek rajzolása során.

AutoCAD Electrical

Több mint 65 000 intelligens villamossági szimbólumot és eszközt tartalmaz a termelékenység növelésére. Létrehozhat panel-elrendezéseket, vázlatos ábrákat és egyebeket.

AutoCAD MEP

Mechanikus, elektromos és csővezeték-rendszerek tervezésére lett kialakítva. Leegyszerűsíti a légtechnikai és egyéb rendszerek létrehozását MEP-eszközök használatával.

AutoCAD Plant 3D

Ipari objektumok, üzemekés azok rendszereinek a megrajzolására lett kialakítva.

AutoCAD Map 3D

Egyesíti a GIS és a CAD rendszereket az adatok tervezésének és kezelésének területén. Hozzáférést biztosít az adatbázisokban és webes szolgáltatásokban elhelyezett térbeli adatokhoz, és az AutoCAD-ben egyesíti azokat.

AutoCAD Raster Design

A beszkennelt raszteres segédanyagokat dwg fájlokká alakítja a mértani alakzatok automatikus felismerése mellett. Lehetővé teszi a szkennelt képek tisztítását és további funkciókat is.

Hogyan juthatok hozzá ehhez a termékhez?

Ha előfizet az AutoCAD új verziójára, akkor az Autodesk fiókjából, illetve az Autodesk asztali alkalmazásból közvetlenül hozzáférhet az AutoCAD szoftver új eszközkészleteihez.

 

És ez még nem minden!

Az előfizetés által nem csak az egyes szakterületek AutoCAD eszközkészleteit kapja meg, de egyúttal egy mobil megoldáshoz is hozzájut, amelyet táblagépére vagy mobil telefonjára is telepíthet, így közvetlenül a terepen dolgozhat vele. Emellett használhatja az AutoCAD webes verzióját is a https://web.autocad.com címen, melyet bármilyen internetes böngészőből elérhet. Mindehhez egyetlen AutoCAD előfizetés keretében juthat hozzá.

Az AutoCAD új funkciói

  • Fájlok mentése a PC-ről mobil alkalmazásba vagy az AutoCAD webes verziójába
  • Megosztott nézetek
  • Nézetek és elrendezések

 

Vásárolja meg a AutoCAD programot az Autodesk hivatalos forgalmazóitól: