Az Autodesk szoftver 3 éves előfizetésével akár 10%-ot is megtakaríthat

Ha meg szeretné újítani Autodesk szoftverlicencét, itt a legjobb alkalom. A hároméves előfizetés megvásárlásával most akár 10%-ot is megtakaríthat.

Ha már rendelkezik AutoCAD, Civil 3D, Revit, Inventor Professional, vagy Autodesk szoftvergyűjteményelőfizetéssel, , ezt az ajánlatot az előfizetés 3 éves meghosszabbítására is használhatja. Az AutoCAD most egy előfizetés áráért tartalmazza valamennyi professzionális AutoCAD szoftvert. 

 

Egynél több Autodesk szoftverre van szüksége?  Próbálja ki az iparág specifikus szoftvergyűjteményeket

A szoftvergyűjtemények az adott iparág specializált eszköztárainak teljes portfólióját kínálják. Megvásárlásuk már két szoftver használata esetén kifizetődik.

Készüljön fel az épületinformáció-modellezésre, és használja ki az Építészeti, mérnöki tervezési és kivitelezésiszoftvergyűjteményt , amely tartalmazza a Revit, AutoCAD, Civil 3D, Nawisvorks szoftvereket,és más specializált BIM-eszközöket, amelyekkel hatékonyabbá teheti tervezési munkáját.

A szoftvergyűjtemény lehetővé teszi:

  • 2D és 3D tervek létrehozását
  • az ütközések elkerülését
  • 5D szimuláció (3D+idő+pénzmozgások) használatát

A gyűjtemény tartalmának megtekintése.

Inventort és AutoCAD-et használ? Spóroljon, és próbálja ki a Terméktervezési és gépipari szoftvergyűjteményt, amely többek között megmunkálásra, 3D modellezésre, végeselemes szimulációra, és üzemelrendezések tervezésére alkalmas szoftvereket tartalmaz.

A szoftvergyűjtemény lehetővé teszi:

  • gyártósorok tervezését, ellenőrzését és elrendezésük 2D és 3D vizualizálását
  • a generatív tervezést és a prototípuskészítést

A gyűjtemény tartalmának megtekintése. 

 

 

 

 

Az árakra vonatkozó további információkért forduljon a hivatalos viszonteladókhoz: