Professzionális szoftverekből álló gyűjtemény csaknem egyetlen szoftver áráért? Lehetséges!

Ha Ön úgy szeret dolgozni, hogy minden projekt közben felmerülő tervezési problémára kéznél van egy profi megoldás, akkor ne hagyja ki a következő cikket.

Az Autodesk az Ipar 4.0 jegyében forradalmasította a megoldásait, és számos olyan lépést tett a digitalizáció irányába, mely előnyére válik a felhasználóinak. Ennek keretében az eddigi legjobb és legköltséghatékonyabb hozzáférést biztosítja ügyfeleinek a gépészeti portfóliójához. Ez a megoldás az Autodesk Termékervezési- és Gépipari Szoftver Gyűjteménye (továbbiakban Gépészeti Szoftvergyűjteménye), mely tizenegy különböző professzionális szoftvert – köztük a szoftverfejlesztő zászlóshajójának számító 3D CAD tervező szoftverét – és két addícionális felhő szolgáltatást foglal magában. A legnagyobb újdonsága ennek a megoldásnak az ára, ugyanis a teljes gyűjtemény költsége közel egyetlen szoftver előfizetési díjával egyezik meg, és bárki számára elérhető.

Az Autodesk ezzel a megoldás csomagjával egy olyan szorosan integrált tervezői eszköztárat biztosít a tervező-, fejlesztő- és gyártó cégek számára, amely nagy mértékben növeli a termelékenységüket, ezáltal pedig kiemelkedően magas megtérülést eredményez számukra. Előnye emellett a kis kezdeti invesztíció, a kiszámítható költség, valamint a szoftver előfizetési díja teljes egészében elszámolható költségként.

Legyen szó akár mindennapi tervezésről, vagy egyedi igényekről, mint a műanyag alkatrész tervezése, generatív tervezés (Ultimate csomag), additív megmunkálás támogatása, vagy az elektromos tervezés, az Autodesk gépészeti gyűjteménye mindezekre megoldást nyújt. Mindezek felett a felhő alapú szoftver használatával bárhol, és bármikor tervezhet, akár mobil eszközökön is, a felhő alapú tárhely pedig lehetővé teszi a szoftveres adatok, tervek, rajzok megtekintését, megosztását, ellenőrzését és keresését. A felhő alapú tárhely hozzáférés minden Autodesk fiókhoz ingyenesen jár.

Mi tartalmaz a gyűjtemény?

Az Autodesk az eddigi legjobb és legköltséghatékonyabb hozzáférést biztosítja a tervezési- és megmunkálási portfóliójához. Ez a megoldás az Autodesk Termékervezési- és Gépipari Szoftver Gyűjteménye (továbbiakban Gépészeti Szoftvergyűjteménye), mely tizenegy különböző professzionális szoftvert, és két addícionális szolgáltatást foglal magában. A gyűjteményben szereplő legtöbb szoftver integráltan működik, így a legjobb felhasználói élményt biztosítja. A gyűjtemény egyik alap terméke az Inventor tervező szoftver, ezen belül pedig lehetőség nyílik integráltan létrehozni a termék elektromos- és mechanikai tervét, különböző lineáris- és nem lineáris analízist futtatni a terméken, szerszámpályát generálni szimultán 5-tengelyig, felépíteni a termék üzemi gyártási folyamatát, és mindezeket az információkat és a változtatásokat közvetlenül-, rendszerezetten-, és kereshetően tárolni. Rendkívüli kényelmet biztosít a mérnököknek, hogy mindezek automatikusan frissülnek a szoftverben a 3D modell változtatásával együtt. Az integrált megoldásokon túl a gyűjtemény tartalmaz számos olyan független szoftvert is, melyek a mérnökség egyéb kihívásaira adnak megoldást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mennyibe kerül mindez?

Mivel az Autodesk manapság kizárólag előfizetési konstrukcióban kínálja megoldásait, így az árazás kapcsán fontos először letisztázni, hogy mit foglal magában ez a szolgáltatás? Az előfizetések a licenc díjon felül tartalmazzák a szoftverkövetés díját is, így mindíg a legújabb szoftver verzióval dolgozhatunk, elkerülve a kompatibilitási problémákat, és kihasználva az aktuális verzió újdonságait. Továbbá a gyűjtemény része egy felhő alapú tárhely szolgáltatás is, valamint egy felhő alapú renderelési- és szimulációs szolgáltatás is, melynek használatával ezek a műveletek a megszokottnál nagységrendekkel kevesebb időt vesznek igénybe.

A teljes gyűjtemény ára alig haladja meg egyetlen CAD szoftver előfizetési díját, így az Autodesk kis kezdeti invesztíció ellenében maximális hatékonységot kínál ügyfeleinek. A felhasználók a teljes gépészeti szoftver gyűjteményt – tizenegy szoftvert – a cégük szolgálatába állíthatják, ahelyett, hogy mindössze a CAD tervező szoftvert vásárolnák meg – közel azonos költségek mellett. Ez a megoldás egyértelműen produktívabb munkavégzést eredményez, így az ügyfelek több megrendelést teljesíthetnek egységnyi idő alatt. A több projekt több bevételt is jelent, ezáltal profitábilisabbá válik a cég működése, anélkül, hogy az operatív költségek növekednének.

A szoftver gyűjteménnyel pontosan azt kapja, amire szüksége van, annyi ideig, ameddig szüksége van rá. Előfizethet havi- illetve több éves időszakra is. Autodesk-fiókjából egyszerűen és hatékonyan kezelheti a szoftver licenceit, melyek otthon, vagy utazás közben is a rendelkezésére állnak. A licencek a korábbiakhoz hasonlóan elérhetőek egyfelhasználós vagy többfelhasználós konstrukcióban is, rendkívüli rugalmasságot biztosítva ezáltal az ügyfelek számára.

 

 

Mi az Autodesk célja?

Az Autodesk szoftver gyűjteményével kapcsolatos üzletpolitikája azon alapszik, hogy segítse az innovatív vállalatokat versenyelőnyhöz jutni, és azt hosszú távon megtartani, mindezt természetesen megfizethető áron. Kiemelkedően profitábilis működést biztosít az ügyfeleinek azáltal, hogy közel egyetlen szoftver licenc áráért professzionális eszközök tárházát bocsájtja rendelkezésükre. Ezáltal csatlakozik azokhoz a vezető innovatív  vállalatokhoz, akik az ipari trendek figyelembe vétele mellett, és azok lekövetésével végzik működésüket.

Az Autodesk úttörőként kívánja megreformálni az ipart, és ezen megoldással is bizonyítja, hogy máshogyan gondolkodik, mint a versenytársai, és a „Make anything” jelmondatának megfelelő szemléletet követi. A felhasználó biztos lehet benne, hogy az autodesk szoftvergyűjteményével a mindennapokban felmerülő összes ipari kihívásra rendelkezik megfelelő megoldással. Ennek hozadéka összességében a napi kihívásokra adott válaszidő minimálisra csökkenése, ezáltal pedig a versenyképesség növekedése, mely a nap végén extra profitot jelent a cégnek. Rendkívül rövid megtérülési időt biztosít a szoftver gyűjtemény azon cégek – kifejezetten a célgépgyártók, és az alkatrészgyártók – számára, akik az öszetett mérnöki feladatok megoldására, az Autodesk gyűjtemény számos szoftverét ki tudják használni. Így tehát azok az innovatív cégek jelentik a Gépipari gyűjtemény fő célközönségét, ahol a termék tervezést és gyártást struktúráltan szeretnék összefogni és lekezelni, minden kiegészítő művelettel együtt, mindezt pedig költséghatékonyan szeretnék megoldani.

 

Viszonteladó partnereink: